Archívum

Yahoo! Style interjú és fotósorozat Natalie-val

2014.09.15. 19:18, Fanni

El is hoztam nektek a tegnap megígért interjút és fotósorozatot, amit a Yahoo! Style készített Natalie Dormerrel. Szerintem nagyon érdekes interjút készítettek vele, a képek pedig egyszerűen lélegzetelállítóra sikerültek, szóval tényleg érdemes elolvasni ezt a kicsit hosszabb interjút, illetve megnézni az eddig megjelent képeket.

Különösen az Egyesült Államokban ("és itt Magyarországon is" - Fanni), Natalie Dormer-t különböző sikeres sorozatokból ismerhetjük, amelyekben királynőket/hercegnőket alakított. Az első ilyen ismert szerepe Anna Boleyn volt a Showtime 'The Tudors' című sorozatában, mostanában pedig a kritikusok által is igen elismert HBO sorozatban, a 'Game of Thornes'-ban játssza Margaery Tyrell-t, aki igencsak szeret házasodni, hiszen már háromszor férjnél volt. De most ősszel 'az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész'-ében is megmutathatja a tehetségét, a brit szépséget a rajongói Cressida szerepében csodálhatják meg, aki dokumentumfilm rendező és Katniss-t követi nyomon a lázadás alatt. A szerep kedvéért pedig még a hajának a felét is leborotváltatta és erre a szabad bőrterületre tetoválásokat is készítettek. Kiderült Natalie-ról, hogy igen mókás és kedves, ha nem forognak a kamerák, amikor pedig munka van igazi király "rosszfiú".

Először is, beszéljünk a hajadról - már elkezdett visszanőni, de az egyik oldalt teljesen leborotváltattad, hogy eljátsszhasd Cressida-t 'A kiválasztott I. és II. rész'-ében. Ki borotválta le a hajadat?

"Nem én voltam; de a forgatások kezdetéig meg kellett szabadulnom tőle. Szóval sokat beszéltem Francis Lawrence-szel erről. A felvételek előtt saját magammal is meg kellett beszélnem a dolgokat, de aztán leültem a székbe és elővették a borotvát, a hajam pedig eltűnt."

Az új hajstílus hogyan befolyásolta a személyes stílusodat?

"Sokkal inkább lehetővé tette, hogy felfedezzek több fajta punkos és sikkes stílust a vörös szőnyegen és különböző eseményeken. De teljesen meglepődtem a Comic Con-on - ott egy csomó mindenkinek egy oldalon volt a haja a másik oldalon meg nagyon szorosan be volt fonva nekik, és ezzel azt a hatást érték el, mintha le lenne nekik is borotválva az a fele a hajuknak. Úgy tűnik, hogy most ez lesz egy darabig a divatban. Nem tudom, hogy még mindig oda vannak -e a lányok a Katniss Everdeen-féle fonatokért, de sokan viselték úgy is a hajukat."

Te alakítod Margaery Tyrell-t a 'Game of Thornes'-ban. Tudom, hogy felesküdtél a titoktartásra, de nem érzed a kísértést, hogy kikotyogj néhány titkot, amit te is tudsz?

"De nem tudok semmit. Látod ez van mindig, a lehető legtovább akarjuk a közönséget a sötétségben tartani. A 'Trónok harca' Comic Con-os paneljánál George RR Martin mellett ültem, és mindenki tudni akarta, hogy a TV-show mennyire fogja követni a könyvek történetét, mit fogunk csinálni. Az emberek nagyon aggódnak, a nyilvánvaló okok miatt."

Margaery-nek volt néhány igazán érdekes házassága. Élvezted, hogy a karakterednek ilyen izgalmas kapcsolatai voltak?

"Határozottan frissítő volt mindezt látni. Ha őszinte akarok lenni, akkor még örülök is neki, hogy nem egy olyan karaktert kell játszanom, aki őrülten szerelmes egy személybe és végig vele lesz. Margaery-t a politikai ambíciói motiválják - a kapcsolatai ezekkel a különböző emberekkel napirenden van. A 'Trónok harca' olyan, mint 'Az éhezők viadala', annyiban, hogy mind a kettőben szépen leírták az erős, összetett és ellentmondásokkal teli női karaktereket és mindegy, hogy most Arya Stark-ról vagy Brienne of Tarth-ról beszélünk, vagy olyan nőkről, mint Cersei és Margaery. Az én karakterem egy nagyon modern nőt képvisel, aki megnyeri az emberek szívét és az elméjét is. Szerintem ő Kate Middleton és Michelle Obama kereszteződése. Egy politikailag hozzáértő nő, aki hasznosítja a romantikus oldalát is, hogy megnyerje a nép elméjét."

   

'A kiválasztott'-ban, Cressida sokat foglalkozik a közönségszolgálati feladatokkal is - de ő is egyenruhát és bakancsot visel, mint a többiek. Milyen volt számodra ez a hirtelen váltás?

"Ó, el sem hinnéd, hogy mennyire örültem, hogy nem selyem szoknyákat kell viselnem, hanem félautomata puskákkal kellett rohangálnom és harci felszerelésben voltam egy jó darabig. Igazán jó móka volt, a fiúkkal a sárban és a koszban voltunk. De most, kilenc hónap kemény munka, kosz és sár után jó, hogy újból Margaery selyem ruháit viselhetem."

Apropó látszat és elvárás, Jennifer Lawrence olyan volt, mint amilyennek vártad?

"Jen híres arról, hogy nagyon megalapozott, két lábbal jár a földön és nagyon vicces. Ez pedig mind igaz is róla. Ő volt felelős az élénk hangulatért. Tehát nagyon jó energiák voltak a forgatáson. Hosszú órákon keresztül forgattunk egy-egy nehezebb jelenetet. Szóval igen, 12 órán keresztül nagyjábólannyi volt a feladatod, hogy a nyakig érő vízben állj, ami nem egyszerű. De sikerült átvészelni az ilyen dolgokat sok sok nevetéssel és viccelődéssel."

Sok tapasztalatod van a hosszú ruhákban való sétálásban, esetleg adtál valamilyen tanácsot Jennifer Lawrence-nek, amit kamatoztatni is tud majd?

"Ó, Istenem, én nagyon ügyetlen vagyok. Sokszor ráléptem a ruháimra, amikor lefelé és felfelé mentem a lépcsőn. Volt egy jelenetem Sansa-val két évaddal korábban, amikor a sziklákról sétáltunk lefelé. Én pedig elestem azokon a sziklákon. És amikor felmentem Joffrey hálószobájában egy másik jelenet miatt, szó szerint leestem a lépcsőről, majdnem bele a kamerába. A hosszú szoknyák idegesítőek; az utamban vannak."

Tudom, hogy nem hozhatsz nyilvánosságra egy darab 'Trónok harca' spoilert sem, de had próbálkozzak meg ezzel: Anne Boleyn-t játszottad korábban - másodszorra is le fognak fejezni?

"Nem hiszem, hogy megcsinálnák ezt. Nem tudom, hogy... A sorozatban ez egy szakmai ártalom, hogy mindenki azon gondolkozik, hogyan ölik majd meg a karaktereiket. Mostanában túl sok éles dolgot tettek a fejemhez, szóval lehet, hogy megmérgeznek vagy egy sárkány szénné éget vagy valami más jobb módja is lehetne a karakterem kiiktatásának. Nem tudom tényleg."

 
Írta: Fanni - 2014.09.07. 14:10
 
Kategória: interjú, fotósorozat

GQ Men of the Year

2014.09.15. 19:16, Fanni

Szeptember 2-án rendezték meg a 2014-es GQ Men of the Year díjátadót (Az év férfija) a londoni The Royal Opera Houseban, az eseményen pedig Natalie Dormer is tiszteletét tette, aki mesésen nézett ki.

A 28 éves színésznő egy mélyen dekoltált sárga Pucci ruhát viselt a gála alatt, Aquazzura magassarkúval, amit Diane Von Furstenberg táskával és Elizabeth Gage ékszerekkel egészített ki.

   

Egyébként a színésznővel készített a Yahoo Style egy igazán érdekes interjút, valamint új fotósorozat is készült róla, amit kár lenne kihagynotok, ezért a képeket és az interjút is ma este vagy legkésőbb holnap délelőtt megtekinthetitek itt az oldalon, illetve az oldal Facebook-ján.

Írta: Fanni - 2014.09.06. 18:10
 
Kategória: képek, díjátadó

Újabb karakterposzterek

2014.09.15. 19:13, Fanni

Tegnap este 6 darab újabb karakterposzter jelent meg 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész' szereplőiről. Pár hete már kaptunk szintén hat darab képet a Lionsgate filmstúdiótól, bár szerintem mindenki jobban örülne egy újabb előzetesnek, igaz? 

A kiválasztott olvasói biztosan emlékeznek még rá, hogy miután a Futótűz végén kimentették Katniss-t az Éhezők Viadala arénájából elvitték a 13. Körzetbe, ami ma már a föld alatt található. A képeken Katniss lázadó csapatát láthatjuk, akik csatlakoztak hozzá, hogy leverhessék a Kapitóliumot, Katniss pedig a forradalom vezére lett, mint Fecsegőposzáta (ahogy azt a film első előzetesében is láthattuk).

A képeken láthatjuk Cressida-t (Natalie Dormer), aki a propaganda dokumentumfilmek rendezője; Gale-t (Liam Hemsworth), aki Katniss régi barátja és szintén Kapitólium gyűlölő; Messalla-t (Evan Ross), aki Cressida asszisztense; Boggs-t (Mahershala Ali); aki Katniss testőre valamint Castor-t és Pollux-t (Wes Chatham és Elden Henson), akik testvérek és Cressida operatőrei.

Azt viszont sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy mikor kapunk egy újabb (teljes hosszúságú) előzetest a filmhez, hiszen ezt várja minden rajongó tülkön ülve. Egyes pletykák arról szóltak, hogy majd a VMA alatt mutatják be az újabb videót a filmből, de ez nem bizonyult igaznak, hiszen a vasárnapi díjátadón egy szereplő sem jelent meg a filmből és az új előzetest sem mutatták be.

(Ide most csak négy posztert illesztettem be, a többit a képekre kattintva érhetitek el, illetve ezeket is nagyobb méretben!)

   

Írta: Fanni - 2014.08.28. 12:48
 
Kategória: képek, karakterposzterek

Emmy díjátadó

2014.09.15. 19:11, Fanni

Hétfő este, augusztus 25-én rendezték meg a 2014-es Emmy díjátadót a Nokia Theatre-ben, Los Angelesben. Az eseményen megjelent Woody Harrelson és Natalie Dormer is 'Az éhezők viadala' filmsorozatból.

Natalie a 'Trónok harca' miatt volt jelen az eseményen, hiszen a sorozatot több kategóriában is jelölték. Woody pedig 'A törvény nevében' miatt jelent meg Matthew McConaughey-val együtt, hiszen mind a kettőjüket a "Legjobb színész egy drámasorozatban" kategóriában jelölték bár egyikük sem nyerte meg a díjat.

Woody és Matthew az est folyamán a "Legjobb drámasorozat rendező"-nek járó díjat adták át Cary Joji Fukunaga-nak, aki 'A törvény nevében' című sorozat "Who Goes There" című részét rendezte. Az is észrevehetjük, hogy a két kolléga és jó barát összeöltöztek és a megjelenésüket a 'Disznópatkányok' című film inspirálta. 

Natalie nem adott át díjat az est folyamán, illetve jelölést sem kapott csak meghívottként vett részt a gálán, ahol egy mesés narancssárga és barna J. Mendel ruhát viselt a 2015-ös Resort kollekcióból. A szettet Sophia Webster magassarkúval ás Fred Leighton ékszerekkel tette teljessé.

   

Rögtön a díjátadó után elkezdődtek az after partik is és az egyiken Natalie is megjelent. A gyönyörű színésznő az HBO bulijába látogatott el a kollégái társaságában és szívesen fotózkodott is. Ms. Dormer egyébként ugyanazt a kétszínű J. Mendel estélyit viselte a partin is, mint a díjátadón. Ezt az eseményt szintén Los Angelesben rendezték meg ezen belül is a The Plazaban.

   

A díjátadó előtt, pontosabban augusztus 24-én a Variety rendezett egy partit az Emmy jelöltek tiszteletére a Nyugat Hollywood-i Gracias Madre étteremben, ahol Amandla Stenberg is megjelent a legjobb barátnője, Kiernan Shipka társaságában.

   

Írta: Fanni - 2014.08.27. 15:41
 
Kategória: díjátadó, képek, Emmy

ALS Ice Bucket Challenge

2014.08.25. 16:34, Fanni

Mostanra szerintem már mindenki hallott az ALS Ice Bucket Challenge-ről, ami nagyon népszerű lett a hírességek körében. Ez a kihívás nem csak arról szól, hogy leöntik magukat egy vödör jeges vízzel, hanem ez az akció egy fontos ügyet szolgál, jelen esetben az ALS betegséggel küzdőknek gyűjtenek adományokat, és minimum 100 $-t lehet adományozni. Ez a jótékonysági akció nemrég elérte 'Az éhezők viadala' filmsorozat színészeit és készítőit is, akiket a panempropaganda.com szerkesztői jelöltek és a legtöbbjük el is fogadta a kihívást és pénzt is adományoztak a kutatáshoz, lejjebb az általuk feltöltött videókat nézhetitek meg. 

A kihívást legelőször Nina Jacobson [producer] fogadta el, őt követte Francis Lawrence [rendező] majd Willow Shields, Evan Ross, Alexander Ludwig, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Liam Hemsworth, Julianne Moore és Josh Hutcherson

A kihívottak között van még Woody Harrelson, Natalie Dormer, Jeffrey Wright, Jennifer Lawrence és Jena Malone is, de ők még nem hajtották végre a feladatot, viszont Jena megígérte, hogy hamarosan ő is teljesíteni fogja a "jeges vödör" kihívást: 

"@ninajacobson @panempropaganda igen, elfogadom a kihívást! Már mások is jelöltek, de jelenleg is utazom. Ha lekerülök a repülőgépről csak én és a jeges vödör leszünk" - írta Jena Twitteren. 

 
 
 
 
 

Írta: Fanni - 2014.08.25. 16:37
 
Kategória: videók, Ice Bucket Challenge

"A kiválasztott I. és II. része két külön történet"

2014.08.25. 16:32, Fanni

Az Entertainment Weekly magazin eheti számában összegyűjtötték a legjobban várt őszi filmeket és természetesen 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész' is felkerült a listára, ezért a magazin készített egy interjút a filmek rendezőjével, Francis Lawrence-szel.

Az előző kettő film során Katniss Everdeen rendíthetetlenül magabiztos volt, de 'A kiválasztott I. rész'-ében a fiatal hősnő rettenetesen szenved a viadalok után és vonakodva vállalja el a lázadó vezér szerepét.

"Ez egy nagyon zavaros, ellentmondásos és bonyolult időszak Katniss számára" - mondja a rendező, aki a 2013-as 'Futótűz'-et rendezte. "Miután még egyszer végigcsinálta a viadalt, elvesztette Peeta-t és így csak még jobban megsérült. Szóval nagyon zaklatott állapotban van, zavaros és dühös."

Suzanne Collins utolsó könyve pedig bemutatja nekünk, hogy Katniss milyen szerepet vállalt abban, hogy megdöntsék a Kapitóliumot és tele van brutális, háborús jelenetekkel, a hősnő pedig küzd az erőszak pszichológiai következményeivel. De Francis elárulta, hogy nem lesz az egész film ilyen sötét.

"Határozottan lesz benne néhány csata. Már az első pillanatoktól kezdve benne lesz a háború a filmben. És a méretarányok elég jelentősek"- fedi fel a részleteket Lawrence. "Van néhány nagyobb változás az előző filmekhez képest, de még mindig nagyon érzelmes és lendületes, lesz benne könnyedség és humor is."

Azt is megtudtuk, hogy nem lesz a filmekben jelentősebb változások a könyvhöz képest, hiszen Francis szorosan együtt működött a forgatókönyvíró Peter Craiggel és a producer Nina Jacobsonnal. Viszont így is fognak a filmek új elemeket tartalmazni, amelyek még a "könyv rajongóit is meg fogja lepni".

"Ahelyett, hogy megváltoztatnánk a cselekményt és a karaktereket, inkább azt a lehetőséget használtuk fel, hogy megmutathassunk olyan jeleneteket, amelyek különböző időpontokban lehettek a könyvben" - mondja. "Számunkra a világ bővítése volt a fontos a dolgok megváltoztatása helyett. Azt hiszem, hogy a rajongók számára izgalmas lehet majd látni ezeket a bizonyos dolgokat. Szóval feltártuk a világot a filmben és láthatunk majd új helyeket. Ezúttal még több Körzetet láthatunk majd."

Persze ott vannak még az újonnan csatlakozott színészek is, mint például Julianna Moore, aki a lázadó Alma Coin elnök szerepét kapta meg és sokkal nagyobb szerepet kapott a közelgő filmekben.

"Az az érdekes, hogy ő [Alma Coin] jelentős karakter A kiválasztott című könyvben, de valójában nagyon keveset szerepel benne" - jegyezte meg Lawrence. "Sokkal többször lesz benne a karaktere a filmekben, mint a könyvekben és ezért a karaktere egy kis fejlődést is mutatni fog."

Na de akkor mi nem fog megváltozni? Hát persze, hogy még mindig ott lesz a szerelmi háromszög Katniss, Gale és Peeta között.

"A kiválasztott I. rész' egy kicsit trükkös, hiszen Peeta nem elérhető Katniss számára" - mondta a rendező. "Nyilván, hogy amíg külön vannak Peeta eltávolodik Katniss-től, neki pedig addig ott van Gale, szóval ez mindig egy érdekes helyzet."

Bár a készítők még nem árulták el, hogy hogyan választották két részre a befejező könyvet (és valószínűleg a film megjelenéséig nem is fogjuk megtudni), annyit elárultak, hogy két különböző, nagyon eltérő történetről lesz szó.

"Ezek a célkitűzések motívumokká váltak a számunkra" - magyarázza Lawrence. "Ez az, ahol az egész filmsorozat értelme szóba kerül. A válasz, hogy miért létezik ez a könyvsorozat, ami tartalmazza A kiválasztottat is és ez nagyon izgalmas volt számomra." 

Ne felejtsétek el, hogy 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész' november 20-án kerül majd a mozikba. Már csak 90 napot kell rá várnunk, na ki várja már?

Írta: Fanni - 2014.08.22. 20:50
 
Kategória: interjú

Sajtónap // új still kép

2014.08.25. 16:31, Fanni

Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth még augusztus 13-án részt vettek egy interjún, mivel aznap megkezdődött a 100 napos visszaszámlálás 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész' megjelenéséig. Sajnos az interjú még nem jelent meg, de Elizabeth megosztott velünk két darab képet, amelyek az interjúk közötti szünetben készültek.

Az interjún biztosan ott volt még Willow Shields is, aki szintén feltöltött egy képet az Instagramjára, amihez annyit írt csak, hogy 'A kiválasztott I. rész' sajtónapján jelent meg.

1. kép: "A cukik (és én) #Mockingjay
2. kép: "A cukik (és én) 2. rész, Liam hosszú karja 

   

Nemrég pedig kaptunk egy újabb still képet 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész'-ből, amin Katniss Everdeen-t láthatjuk a 8. Körzetben. Ez a kis pillanat az előzetesben is szerepel.

   

Írta: Fanni - 2014.08.22. 14:54
 
Kategória: képek, megjelenés, interjú

Elizabeth Justin Timberlake koncerten és LA-ben a férjével

2014.08.25. 16:29, Fanni

Elizabeth Banks-ről és a férjéről, Max Handelman-ről augusztus 9-én este készültek új paparazzi képek Nyugat Hollywoodban, amikor távoztak a Chateau Marmont-ból, ahol egy romantikus vacsorán vettek részt. 

Egyébként sokan csodálkoztak, hogy Effie Trinket miért kapott karakterposztert 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész'-éhez, hiszen az utolsó könyvben alig szerepel, viszont a kérdésre a rendező, Francis Lawrence válaszolt egy interjú alatt: 

"Hogyan is helyettesíthetné bárki is Effie Trinket-et ezekben a filmekben? Amikor Suzanne Collins látta 'Az éhezők viadala: Futótűz'-et, felhívott és azt mondta rögtön, hogy: 'Kizárt, hogy Effie ne legyen benne 'A kiválasztott'-ban'. Effie melegséget és mókát hoz ebbe a sötét történetbe. Ebben a filmben ő lesz a partra vetett hal és a rajongók imádni fogják, hogy miképpen illeszkedett be a 13. Körzet világába" - nyilatkozta Francis.

   

Pár nappal később, pontosabba augusztus 12-én Elizabeth Justin Timberlake Los Angeles-i koncertjére látogatott el, amit a Staples Centerben rendeztek meg. A 40 éves színésznő a kolléganői; Brittany Snow, Hailee Steinfeld és Kelley Jakle társaságában mulatta az időt. Elizabeth a koncertre egy Katharine Kidd blúzban ment el, amihez sötét farmert és egy bőrszínű telitalpú szandált választott.

   

Írta: Fanni - 2014.08.19. 17:10
 
Kategória: képek, megjelenés, interjú

Alexander az új filmjének a premierjén

2014.08.25. 16:27, Fanni

Alexander Ludwig még augusztus 4-én megjelent az új filmjének a 'When the Game Stands Tall'-nak a premierjén, amit az ArchLight Hollywoodban rendeztek meg. Alex egyébként a premier után visszautazott Dublinba, ahol a 'Vikingek' című sorozatot forgatja éppen.

A film egyébként igaz történet alapján készült, amerikai sportdráma, amit Thomas Carter rendezett. A szereplőgárdában Alexander mellett megtalálható még Jim Caviezel, Laura Dern és Michael Chiklis is. A film rövid története.

A film a legendás futballedző, Bob Ladouceur rendkívüli történetét meséli el, aki 151 győzelemből álló szériát ért el a De La Salle középiskola fiatal sztárjaival, ezzel pedig sporttörténelmet írtak Amerikában.

   

Alexander egyébként még a hivatalos premier előtt megjelent a justjared.com speciális vetítésén is, ahol szintén az új filmjét mutatták be, de néhány szerencsés rajongó a színészekkel izgulhatta végig a filmet. Az eseményt az AMC-ben rendezték meg Century Cityben.

   

Írta: Fanni - 2014.08.15. 18:07
 
Kategória: képek, megjelenés, film

Josh kosárlabdameccsen // Jena Michiganben

2014.08.25. 16:25, Fanni

Josh Hutcherson augusztus 8-án megjelent a 3. Celebrity kosárlabda meccsen, amit Los Angelesben rendeztek meg. Josh minden évben megrendezi ezt a jótékony eseményt és a jegyek árát eddig miden alkalommal a Straight But Not Narrow alapítványnak adományozta.

Az idei eseményt is a Nike támogatta és Josh-on kívül még ott volt Francia Raisa, Hayley Orrantia és Kayle Massey is. Josh-sal a meccs előtt készítettek egy interjút is, amiben beszélt arról, hogy még nem készült fel mentálisan 'A kiválasztott I. rész'-ének a népszerűsítésére, de beszélt Jennifer-ről is és arról is, hogy ők ketten mindig barátok maradnak.

   

Jena Malon-ról két rajongó készített egy-egy képet augusztus 8-án Michiganben, ahol a legújabb filmjét a 'Batman v Superman: Dawn of Justice'-t forgatja Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams és Jesse Einsenberg társaságában. A filmet előreláthatóan 2016. március 25-én fog mozikba kerülni, viszont a tartalmát még nem hozták nyilvánosságra. 

   

Írta: Fanni - 2014.08.13. 17:12
 
Kategória: képek, videók, interjú
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Az éhezők viadaláról

2008-ban adták ki Az Éhezők Viadala című könyvet, amit a híres amerika írónő; Suzanne Collins írt. A könyv részben Thészeusz és Minotaurusz görög mitológiájára, részben édesapjának a légierőnél eltöltött idejének tapasztalataira épül, de felfedezhetjük benne a római gladiátorjátékok és a reality tv-műsorok hatását is. A trilógia folytatása 2009-ben jelent meg Futótűz címmel. 2011-ben jelent meg a könyvtrilógia harmadik és egyben befejező része: A kiválasztott. 2012. március 22-én mutatták be a hazai mozikban a trilógia első megfilmesített változatát. A trilógia második része a Futótűz 2013. november 21-én debütált a magyar mozikban. A filmsorozat utolsó részét A kiválasztottat két részre bontották és 2014. június 26-án végleg befejezték a forgatásokat Berlinben. Az éhezők viadala: A kiválasztott I. része 2014. november 20-án, míg befejező része 2015. november 19-én kerül a mozikba.

 
 

 

 

Chat

 

 

Elite affiliates

    
    
    
    
    
    

 

 

Film premierek

 A kiválasztott I. rész
 Ki: Josh H., Jennifer L., Liam H.
 Szerep: Peeta, Katniss, Gale
 Megjelenés: 2014. 11. 20.

IMDb ; Képek ; Hivatalos oldal ; Előzetes

 Tini nindzsa teknőcök
 Ki: Alan Ritchson
 Szerep: Raphael
 Megjelenés: 2014. 08. 28.

IMDb ; Képek ; Hivatalos oldal ; Előzetes

 Az üldözött
 Ki: Philip Seymour Hoffman
 Szerep: Günther Bachmann
 Megjelenés: 2014. 08. 28.

IMDb ; Képek ; Hivatalos oldal ; Előzetes

 Ahol a szivárvány véget ér
 Ki: Sam Claflin
 Szerep: Alex Stewart
 Megjelenés: 2014. 10. 22.

IMDb ; Képek ; Hivatalos oldal ; Előzetes

 

 

Esemény naptár


2014. augusztus 10. - Teen Choice Awards 2014

2014. augusztus 24. - MTV Video Music Awards


2014. augusztus 25. - Emmy díjátadó

2014. november 20. - 'Az éhezők viadala: A kiválasztott I. rész' magyar premier

2015. november 19. - 'Az éhezők viadala: A kiválasztott II. rész'magyar premier

 

 

Top affiliates

 

 

Az oldalról

 Admin: Fanni
 Nyitás: 2012. július 12.
 Téma: Az Éhezők Viadala trilógia
 Design: S. Márk - Josh Hutcherson (v5.0)
 Ajánlott böngésző: Google Chrome
 E-mail: thehungergames.gportal@gmail.com
 Források: 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 -  10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21   22 - 23 - 24

Belépés ]

A HungerGames-Source semmiféle kapcsolatban nem áll az Éhezők Viadala-könyvek, és -filmek kiadójával, illetve az általuk alkalmazott színészekkel és egyéb stábtagokkal.

Az oldalon található minden tartalom a HungerGames-Source tulajdona. Azon esetekben, ahol ez nem így lenne, ott forrással feltüntve jelezzük.

(c) HungerGames-Source 2012-2014

 

 


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha